FacebookPinterestInstagram

Målerikurs i Grekland

17-22 maj 2020 sista anmälan 16 april

Måla med oss på halvön Euboia, Grekland!

Vi kommer att bo en stor lyxvilla i underbart omgivning med panoramautsikt över Euboiabukten. Vi är omgivna om lugn energi, tallskog och berg. 

Vi skapar mestadels i akryl på duk och varvar teknikpass i grupp med individuell coachning. Allt kryddat med inslag av musik, meditation & rörelse. För den som vill, kommer vi varje dag även erbjuda ett 30 min yogapass.

Vi arbetar för att hitta din inre skaparkraft & målarglädje. All prestation och värderingar om att konst ska vara på ett visst sätt lämnar vi hemma. Kursen passar såväl nybörjaren som den mer erfarne. 

Vi anländer på söndag eftermiddag/kväll och startar kursen med välkomstmiddag. Måndag, tisdag och halva onsdag målar vi. Onsdag eftermiddag och kväll ägnas åt egna aktiviteter. Vi kommer att erbjuda en organiserad utflykt för de som vill hänga med. Torsdag och fredag målar vi vidare och avslutar med vernissage och middag på fredag kväll. Lördag är det hemresa eller resa vidare för de som vill. 

Pris: fr 11 495kr, i priset ingår boende, material, frukost, lunch, fika, kvällsfika, välkomstmiddag på söndag samt avslutningsmiddag på fredag. 

Allt du behöver göra är att dyka upp, så tar vi hand om resten!

Intresseanmälan, frågor, idéer och önskemål mailas till info@karinbergdahl.se